Logo orange large border
menu

20 resultaten gevonden

Humanitas logo

Humanitas Ondersteunend Contact/Doorbreking Isolement

Ben jij dat steuntje in de rug voor mensen die zich alleen voelen? Meld je aan als vrijwilliger bij Humanitas.
Logo

Kalorama

Word maatje bij Kalorama.
Club goud   ommetje op rolletjes 2018   henny van roomen fotografie 36 klein

Club Goud

Club Goud zet cultuur in om Nijmegenaren uit verschillende generaties vaker samen te brengen. We vinden daarmee nieuwe manieren om elkaar te ontmoeten en te helpen. Doe je mee?
Buddyzorg

Buddyzorg Nijmegen en omgeving

Als vrijwillige Buddy biedt je intensieve, persoonlijke ondersteuning aan mensen met een chronische of levensbedreigende ziekte.
Logo jij ik

Jij&Ik

Spreekt het je aan om meer perspectief te bieden voor een kind of jongere die in een moeilijke thuissituatie zit, dan is vrijwilliger worden bij Jij&Ik misschien wel iets voor jou!
Logo dichterbij

Vrijwilligerswerk Dichterbij

Meedoen aan de maatschappij is belangrijk voor iedereen. Mensen met een beperking kun je daarbij een handje helpen. Gewoon door simpelweg als maatje samen activiteiten te ondernemen.
Logo combi bindkracht10 talis

Buurtmaatjesproject: Een goede buur helpt je verder

Sommige bewoners kunnen de weg in de wijk (nog) niet goed vinden. Ze zijn eenzaam of vinden het leuk om meer contact te hebben. Als buurtmaatje ondersteun je tijdelijk andere bewoners van de wijk. Denk aan het wegwijs maken, meegaan naar organisaties, helpen contacten leggen, ondersteunen bij praktische zaken of oefenen met de taal.
Mee gp logo fc 1

Bruggenbouwen

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk waarbij je telkens iemand op weg helpt? Dan ben jij misschien wel de Bruggenbouwer die wij zoeken!
Zzg zorggroep logo rgb %281%29

ZZG zorggroep

Voldoening, gezelligheid en waardering. Dat bieden we u. Als maatje levert u een belangrijke bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Wilt u graag van betekenis zijn voor ouderen? Word maatje bij ZZG zorggroep.
Logo plu po rgb

Maatje worden bij Pluryn

Mate 4 you 2018

Mate for You

Als maatje van een jongere (16-23 jaar oud), ga je samen activiteiten ondernemen zoals een film kijken of samen koken. Ook kun je de jongere helpen met het realiseren van zijn/haar wensen of doelen. Voorbeelden daarvan zijn het vinden van een bijbaantje of leren om zelfstandiger te worden.
Sterker rgb payoff

Gezelschap voor ouderen (boven de 55 jaar)

Veel ouderen komen de deur niet meer uit en hun netwerk is vaak klein. Ben jij die leuke vrijwilliger voor een praatje, spelletje of wandeling? Meld je aan!
Logo buddies

Buddies

In je eentje gaan bowlen, daar is toch niks aan? Help ons de eenzaamheid van jongeren met een licht verstandelijke beperking te bestrijden! Buddies koppelt jongeren met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek aan jongeren zonder een beperking, om duurzame en gelijkwaardige vriendschappen te realiseren.
Logo thuisgekookt blauw

Liefde voor eten en steun voor elkaar

Vind jij het leuk om te koken en wil je iemand helpen? Daar zijn we heel erg blij mee! Vul je gegevens in op onze website, dan kan je gelijk beginnen met het aanbieden van maaltijden. Wanneer iemand bij jou in de buurt hulp zoekt sturen we je een berichtje!
Knipsel logo

Taalcoach

Als taalcoach bied je individuele taalondersteuning aan één of meerdere cursisten met een niet Nederlandse achtergrond. Centraal staat het vergroten van de taalkennis en het doorbreken van angst om de Nederlandse taal te spreken.
Logo iriszorg fc

Iriszorg maatjesproject De Schakel

Ben jij geïnteresseerd in kwetsbare mensen met een bijzondere achtergrond? Wil je mensen helpen om meer grip op hun leven te krijgen? Dan is dit project iets voor jou!
Logo hulpdienst

Hulpdienst Nijmegen

Word vrijwilliger bij Hulpdienst Nijmegen en help mensen die door ziekte, ouderdom of handicap niet in staat zijn om alles zelf te doen.
Logo gecombineerd

Home-Start Nijmegen

Home-Start ondersteunt ouders bij de opvoeding van hun kinderen. Bij Home-Start bieden ervaren en getrainde vrijwilligers ondersteuning, praktische hulp en vriendschappelijk contact aan ouders met tenminste 1 kind tussen 0 en 12 jaar. Gezinnen geven zelf aan op welke gebieden ze steun wensen. Home-Start is er om het zelfvertrouwen van ouders te vergroten en hun sociale relaties te versterken.
Ribw vriendendienst

RIBW Vriendendienst ‘gewoon een maatje’

De RIBW Vriendendienst ‘gewoon een maatje’ koppelt vrijwilligers aan mensen met een psychiatrische achtergrond om samen alledaagse, gezellige dingen te doen.
Logo

Samenspraak

Mag een anderstalige elke week met u praten? Bent u graag bezig met taal en cultuur? Spreekt het u aan om met anderstaligen te praten over alledaagse onderwerpen? Dan is SamenSpraak iets voor u!