menu

Projectomschrijving

Het maatjesproject vóór en door jongeren. Het project heeft als hoofddoel jongeren te coachen bij het opbouwen van een eigen sociaal netwerk. Mate4You kan op twee manieren worden ingezet. Enerzijds als preventie om te voorkomen dat jongeren in een sociaal isolement terechtkomen en dan reguliere hulpverlening nodig hebben. Anderzijds als nazorgtraject voor jongeren die in de laatste fase van hulpverlening zitten en daar wat extra steun bij kunnen gebruiken. De jongeren die voor het maatjesproject in aanmerking komen zijn jongeren met een beperkt sociaal netwerk. Zij kunnen een beroep doen op een maatje.

Jullie krijgen als koppel een vergoeding per afspraak om activiteiten te kunnen bekostigen. Als koppel kom je ook in contact met andere koppels. Er worden verschillende groepsactiviteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld karten of een spelletjesavond.

Interesse

Je wordt gekoppeld aan iemand met dezelfde interesses.

Tijdsbesteding

4 uur per week

Over Sterker sociaal werk - Mate4You

Sterker sociaal werk biedt hulp en ondersteuning aan mensen van nul tot honderd-plus. We ondersteunen bij het zoeken naar oplossingen én we komen voor je op wanneer je dat zelf niet kunt.
Of het nu gaat over opgroeien, opvoeding, school, je gezondheid, uitdagingen bij het ouder worden, werk, school, relaties, een scheiding, wonen, een buurtruzie, geldproblemen of vragen op het gebied van seksualiteit: onze sociale professionals en betrokken vrijwilligers helpen je graag stappen vooruit te zetten. Zij weten de weg als je snel goede hulp nodig hebt. Zodat je uiteindelijk weer zelf vooruit kunt op de manier die bij je past.

Wil jij maatje worden?

Klik hier om je aan te melden

Sterker sociaal werk - Mate4You

 

Contact opnemen
« Terug naar overzicht