menu

Projectomschrijving

Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde. Door jouw inzet lukt het ons om jongeren en volwassenen met complexe problemen écht mee te laten doen in de maatschappij. Je kunt je aanmelden als maatje van een cliënt, als groepsvrijwilliger of als medewerker van de talentpool. Ga naar "Contact opnemen" en meld je aan via de website van Pluryn. Je kunt je ook direct aanmelden voor een maatjesvacature bij Pluryn.

Wij zorgen voor professionele begeleiding, een WA- en ongevallenverzekering en een vrijwilligersovereenkomst. Je krijgt een reis- en onkostenvergoeding en een kerstpakket. En we organiseren een jaarlijks vrijwilligersuitje.

Jouw doelgroep
Heb je je aangemeld als vrijwilliger? Samen met de vrijwilligersadviseur van Pluryn bekijk je dan eerst hoe je jouw talenten kunt inzetten en welke doelgroep het beste bij jou past. Je vindt het leuk om samen te werken met de beroepskrachten. Om te kijken of er een klik is, spreek je ook met de afdeling waar je aan de slag wil.

Interesse

Zeer divers van samen een kopje koffie drinken tot samen op vakantie.

Tijdsbesteding

Dat is mede afhankelijk van jouw mogelijkheden.

Over Pluryn

Pluryn ondersteunt cliënten bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ook als de problematiek complex is. Iedereen krijgt passende hulp bij wonen, werken, leren en vrije tijd.

In de regio Nijmegen telt Pluryn 6 hoofd - en een groot aantal nevenvestigingen. Van daaruit ondersteunen we jongeren en volwassenen met complexe uiteenlopende problemen, te denken aan mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, chronische ziekte of NAH (niet aangeboren hersenletsel). Maatjes zorgen bieden onze cliënten extra mogelijkheden om zo zelfstandig mogelijk aan de samenleving deel te nemen.

Wil jij maatje worden?

Klik hier om je aan te melden

Pluryn

 

Contact opnemen
« Terug naar overzicht