menu

Projectomschrijving

ZZG zorggroep heeft veel aandacht voor het welzijn van de cliënten. Vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar. Ze organiseren zeer regelmatig groepsactiviteiten voor ouderen. Maar soms kan het zijn dat iemand behoefte heeft aan wat extra persoonlijke aandacht. Of dat iemand specifieke wensen heeft voor een activiteit. Dan is een maatje de oplossing. U kunt daarmee van grote betekenis zijn voor een ander.

Interesse

Wandelen, helpen met boodschappen doen/ koken, schaken, dammen, kaarten, duo-fiets, helpen met hobby's zoals breien, schilderen, kaarten maken, vissen, concert- museumbezoek, begeleiden naar activiteit in de wijk.

Tijdsbesteding

Wekelijks of tweewekelijks enkele uren.

Over ZZG zorggroep

De ruim 3000 medewerkers van ZZG zorggroep bieden wijkverpleging (zorg thuis), beschermd en beschut wonen en revalidatie- en herstelzorg in de regio Nijmegen, Wijchen, Maas en Waal. Samen met zo’n 900 vrijwilligers ondersteunen zij jaarlijks ongeveer 9000 cliënten. ZZG zorggroep gaat uit van gezondheid, wat nog wel kan. Medewerkers van ZZG zorggroep staan cliënten bij om hun kwaliteit van leven zo lang mogelijk te kunnen behouden; zodat zij de mens kunnen blijven die zij willen zijn. Daarbij werkt ZZG vanuit drie waarden: deskundig, liefdevol en helder.

Wil jij maatje worden?

Klik hier om je aan te melden

ZZG zorggroep

 

Contact opnemen
« Terug naar overzicht