menu

Projectomschrijving

Veel ouderen (55+) hebben weinig contacten. Kinderen werken en/of wonen ver weg. Familieleden en vrienden zijn vaak overleden. Ook durven mensen niet altijd meer alleen naar buiten. De wereld wordt dan wel erg klein.

Als vrijwilliger heb jij de mogelijkheid om hierin verandering te brengen door jouw bezoek. Afhankelijk van de wens van de oudere doe je samen een spelletje, ga je een rondje lopen of heb je een goed gesprek.

Tijdsbesteding

Je gaat 2 uur per week op bezoek bij iemand. Het tijdstip bepaal je in overleg. Het is fijn als je minimaal 1 jaar kunt blijven.

Over Sterker sociaal werk

Swon het seniorennetwerk en NIM Maatschappelijk Werk zijn samengegaan in een nieuwe organisatie: Sterker sociaal werk. Onze naam en ons uiterlijk zijn veranderd, maar samen bieden we als één organisatie dezelfde vertrouwde diensten als Swon en NIM. Sterker sociaal werk biedt hulp en ondersteuning aan mensen van nul tot honderd-plus. In de vorm van bijvoorbeeld (school)maatschappelijk werk, praktische (vrijwilligers)diensten, ouderenadvies, mantelzorgondersteuning en dagbesteding. Sterker sociaal werk is er voor mensen in de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Nijmegen en West Maas en Waal. Onze diensten verschillen per gemeente.

Wil jij maatje worden?

Klik hier om je aan te melden

Sterker sociaal werk

 

Contact opnemen
« Terug naar overzicht