Logo orange large border
menu

Hulp bij vergroten sociale contacten

Logo jij ik

Jij&Ik

Begeleiding door Jij&Ik betekent dat jij met een vrijwilliger een vriendschappelijke band aangaat. Elke week ga je leuke activiteiten ondernemen, weg van de thuissituatie. Deze begeleiding vindt plaats voor de periode van één jaar.
Knipsel logo

Taalcoach

Wil je hulp van een taalcoach om je Nederlandse taal te verbeteren? Neem dan contact op met STEP Nijmegen. LET OP: dit is alleen mogelijk als je cursist bent bij STEP en een taaltraject volgt.
Logo buddies

Buddies

Behoefte aan gezelschap en het ondernemen van leuke activiteiten? Heb je een LVB en een klein sociaal netwerk? Behoefte aan gezelschap en het ondernemen van leuke activiteiten? Meld je dan aan!
Mate 4 you 2018

Mate for You

Bij Mate for You word jij (jongere tussen 16-23 jaar oud) gekoppeld aan iemand die bij jou past. Dit gebeurt op basis van gemeenschappelijke interesses, achtergrond en op basis van jullie persoonlijkheden. Nadat je bent gekoppeld, spreek je een aantal keer af om te kijken of het echt klikt!
Mee gp logo fc 1

Bruggenbouwen

Kan jij een steuntje in de rug gebruiken om leuke dingen te doen? Dan is een Bruggenbouwer iets voor jou!
Logo

Samenspraak

Wilt u beter Nederlands leren spreken en meer weten over de Nederlandse cultuur? Wilt u meer contacten met Nederlanders en betere kansen op het werk? Dan is SamenSpraak iets voor u!
Club goud   ommetje op rolletjes 2018   henny van roomen fotografie 36 klein

Club Goud

Club Goud zet cultuur in om Nijmegenaren uit verschillende generaties vaker samen te brengen. We vinden daarmee nieuwe manieren om elkaar te ontmoeten en te helpen.
Buddyzorg

Buddyzorg Nijmegen en omgeving

Ben je op zoek naar iemand die jou ondersteunt bij het omgaan met (de gevolgen van) jouw ziekte?
Logo combi bindkracht10 talis

Buurtmaatjesproject: Een goede buur helpt je verder

Wil jij nieuwe mensen ontmoeten? Kun jij wel wat hulp gebruiken? Ken je de wijk nog niet zo goed? Een buurtmaatje kan dan helpen. Jullie kijken samen wat jullie gaan doen. Meer weten? Mail, bel of kom langs bij de Stip. In een gesprek maken we kennis. Samen kijken we wat je wil en wat er kan.
Sterker rgb payoff

Gezelschap voor ouderen (boven de 55 jaar)

Een wandelingetje maken of gewoon even iemand die bij u op bezoek komt. Wij hebben mogelijk een vrijwilliger die dit graag met u wil doen!
Logo hulpdienst

Hulpdienst Nijmegen

Zijn alledaagse dingen zoals een praatje met iemand, een wandeling, of een boodschap doen voor u niet meer zo vanzelfsprekend? Een vrijwilliger van Hulpdienst Nijmegen kan een handje helpen.
Zzg zorggroep logo rgb %281%29

ZZG zorggroep

Natuurlijk wilt u ook als u ouder wordt uw leven zoveel mogelijk blijven voortzetten zoals u dat gewend bent en zoals u dat prettig vindt. Soms kan het zijn dat u daarbij ondersteuning kunt gebruiken. Dan koppelen we u graag aan een maatje. LET OP: een maatje vinden via ZZG zorggroep kan alleen als u cliënt bent van ZZG zorggroep.
Logo gecombineerd

Home-Start Nijmegen

Home-Start ondersteunt ouders bij de opvoeding van hun kinderen. Bij Home-Start bieden ervaren en getrainde vrijwilligers ondersteuning, praktische hulp en vriendschappelijk contact aan ouders met tenminste 1 kind tussen 0 en 12 jaar. Gezinnen geven zelf aan op welke gebieden ze steun wensen. Home-Start is er om het zelfvertrouwen van ouders te vergroten en hun sociale relaties te versterken.
Humanitas logo

Humanitas Ondersteunend Contact/Doorbreking Isolement

Voel jij je weleens eenzaam en wil jij ook meer onder de mensen komen? Samen is dat gemakkelijker. Met een maatje van Ondersteunend Contact ga je op stap en bouw je aan vertrouwen.