menu

Projectomschrijving

Als je ouder wordt is het soms lastig om je sociale contacten te onderhouden. Je wordt vaak minder mobiel en je onderneemt niet altijd meer zo gemakkelijk iets in je eentje. Hierdoor kun je als oudere veel alleen zijn en daarmee soms het gevoel krijgen buiten de boot te vallen. Club Goud wil daar graag een stokje voor steken en zet zich in om iedereen stevig aan boord en midden in de maatschappij te houden!

Bijzondere evenementen
In samenwerking met filmhuizen, festivals en andere lokale organisaties, organiseren we bijzondere activiteiten om verschillende generaties samen te brengen. Samen met een nieuwe generatie vrijwilligers en ouderen ontwikkelen we een programma waar je ook naar toe kan als je wat slechter hoort of in een rolstoel zit. Dit doen we bij films, dansfestivals of muziekoptredens op pleinen, in tenten en in Nijmeegse woonzorgcentra. Daarnaast brengen we vrijwilligers die het leuk vinden om op bezoek te gaan, samen met ouderen die graag vaker iemand op bezoek zouden krijgen.

Tijdsbesteding

Onze activiteiten zijn speciaal gericht op mensen met een drukke agenda. Je kan al maatje worden als je 1 uur per maand tijd hebt. Dat hoeft niet steeds op hetzelfde moment te zijn, maar mag ook gewoon wanneer het voor jou het makkelijkst past.

Over Club Goud

Club Goud brengt generaties samen.

Wil jij maatje worden?

Klik hier om je aan te melden

Club Goud

 

Contact opnemen
« Terug naar overzicht